L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA, els Grups d’Acció Local Leader i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, us invitem a participar a la jornada “Cooperar per un medi rural viu. Jornada de presentació de projectes de cooperació Leader“.  Una trobada que tindrà lloc el proper 15 de setembre, al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

“generar oportunitats al món rural”

Davant els reptes que afrontem els territoris rurals, la cooperació entre  les entitats, empreses i persones que hi viuen és imprescindible.Cooperar ARCA

La jornada pretén posar en rellevància el valor de la cooperació entre territoris i els resultats dels projectes que s’estan realitzant al medi rural català, a la vegada que planteja nous vincles amb altres Grups d’Acció Local de l’Estat i entitats interessades.

Es presentaran els projectes de cooperació interterritorial desenvolupats pels 11 Grups d’Acció Local LEADER durant el període 2014-2020, entorn a àmbits i temàtiques tan diferents com l’emprenedoria, la valorització dels productes agroalimentaris locals, la transició energètica i el canvi climàtic, la valorització del patrimoni natural i cultural, el retorn dels joves als territoris rurals i la implantació del coworking a les zones rurals, entre d’altres temàtiques.

La jornada comptarà també amb un espai de networking per a propiciar possibles col·laboracions entre les entitats i els grups participants. Un espai on dialogar, intercanviar i compartir idees i projectes.

Adjuntem el programa i el cartell de l’acte per a la vostra informació, tot esperant comptar amb la vostra assistència.

 L’aforament és limitat, motiu pel que preguem confirmació.