El proper 13 d’octubre es durà a terme la jornada ARRELA’T AL PALLARS JUSSÀ. JOVES, TALENT I DESENVOLUPAMENT a la cerveseria CTretze de la Pobla de Segur, entre les 18 a les 22 hores. La sessió vol mostrar les possibilitats de la comarca per desenvolupar-hi un projecte professional i vital. Hi intervindran emprenedors locals que explicaran el seu funcionament

L’Oficina Jove del Pallars Jussà i el Consorci Leader Pirineu Occidental, en el marc del programa Odisseu, impulsen la celebració de la jornada “Arrela’t al Pallars Jussà. Joves, Talent i Desenvolupament”, adreçada a joves per incentivar el seu retorn al medi rural a través de l’emprenedoria.

1 PONENTS 2 TALLER 3 PER ACABAR 4 INSCRIU-TE

En aquesta activitat es pretén:

* MOTIVAR les persones joves a desenvolupar les seves aptituds emprenedores en un moment en què, una gran majoria, es plantegen el trànsit del món formatiu al món laboral.

* DONAR  a conèixer als joves els recursos disponibles al Pallars Jussà i quin és el seu valor afegit i diferencial.

* DIFONDRE i PROMOURE nous filons d’ocupació i sectors econòmics emergents que tenen potencialitat, com a generadors d’ocupació per a les persones joves.

* MOSTRAR com la comarca del Jussà pot ser un espai de retorn i d’arribada de joves amb perspectives professionals.

* CONTRIBUIR A MILLORAR el coneixement sobre el món rural actual i promoure-hi l’oferta d’unes condicions de vida atractives i de qualitat per a la població jove.

És una jornada gratuïta però CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA a joventut@pallarsjussa.cat, al 973 65 48 18 i al formulari ARRELA’T AL PALLARS JUSSÀ

La jornada vol ser un aparador on es mostrin les opcions que tenen els joves per desenvolupar el seu projecte professional i de vida al Pirineu i s’adreça especialment a persones nascudes a la comarca i que han marxat per estudis o per feina, com també a joves en general que estiguin interessats a establir-se al Pallars. A la jornada hi assistirà, entre altres, la directora general de Joventut, Marta Vilalta.

Les xerrades començaran amb una taula d’experiències, amb els emprenedors Miquel Gordó(Cal Tomàs), Jordi Ubach (Pallars Digital), Elena Nieto (Eureka SIG, Geologia i Natura), Ferran Arjó (Autoescola Pallars) i Abel Sánchez (Cervesa Ctretze). Tot seguit, es farà un taller d’idees innovadores dinamitzat per Jordi Puigdellívol i, com a cloenda, un tast de productes pallaresos.

Els objectius de la trobada són “motivar els joves a desenvolupar les seves aptituds emprenedores, donar a conèixer els recursos del Pallars Jussà i el seu valor afegit i diferencial; difondre i promoure nous filons d’ocupació i sectors econòmics emergents, i contribuir a millorar el coneixement del món rural tot promovent l’oferta d’unes condicions de vida atractives i de qualitat.