9 i 10 de maig 

La Vall del Ges, el Bisaura i el Lluçanès

Jornada adreçada a joves que viuen a la ciutat i els agradaria anar a viure a les zones rurals.

Ets un jove que viu a la ciutat amb ganes de canviar de vida? Vols anar a viure i treballar al món rural? Vols conèixer el territori i les oportunitats professionals que ofereix la comarca d’Osona? Inscriu-te!

El programa de visites de dos dies té per objectiu facilitar la migració de joves de 18 a 40 anys, cap a àrees rurals mitjançant l’experiència i el contacte directe amb el territori (principals sectors econòmics i explicació dels recursos i serveis de promoció econòmica i orientació professional locals).

Punt de trobada: Estació de tren de Vic. El 9 de maig les visites són a la Vall del Ges i el Bisaura i l’endemà al Lluçanès, ambdós territoris formen part de la comarca osonenca.

Dossier explicatiu amb el programa

Inscripcions:

És imprescindible inscriure’s Data límit d’inscripció: 25/04/19. El preu d’inscripció a la jornada és de 25 €, destinats a cobrir part de les despeses d’aquesta.

Pel què fa a allotjament, desplaçaments i àpats, l’organització s’encarrega de totes les reserves i també del seu cost durant la jornada. El transport del lloc d’origen fins a la ciutat de Vic anirà a càrrec dels i les participants.

Cal tenir en compte el número de places és limitat! Alhora, les jornades es duran a terme si s’assoleix un mínim d’inscripcions.

Organitzen els grups Leader: l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central

Més informació a: sonia@ripollesgesbisaura.org i sonia@catcentral.cat