Us informem que la Jornada MUNIXIC, prevista per aquest dissabte 11 d’octubre a  la Sala Coliseum , Plaça Coliseu s/n,   25137 Corbins, Lleida, ha estat posposada.    Al llarg d’aquesta setmana us informarem de la nova data.

Aquesta Jornada està impulsada per MUNIXIC, un moviment de regidors i regidores de Joventut de municipis petits d’àmbit rural, que va sorgir de manera informal ja fa un parell d’anys en una trobada de regidors/es i que ha anat convergint en un taller durant la Trobada Nacional de Joventut i finalment en aquesta jornada de l’11 de novembre.  TROBADA_CARTELL_low

La voluntat d’aquest moviment i de la Jornada és el d’analitzar les necessitats específiques d’aquests municipis i veure les potencialitats amb què les Polítiques de Joventut poden ajudar els pobles petits a l’hora de vertebrar el territori i d’arrelar la població jove.

Creiem que molts dels vostres municipis compartiran els mateixos neguits que es plantegen a la Jornada i per tant us animem a que participeu i sobretot us volem demanar que ens ajudeu a fer difusió de la Jornada a regidors/es, professionals de joventut i joves d’aquests municipis petits d’àmbit rural.

Podreu realitzar la vostra inscripció fins el divendres 10 de novembre en aquest enllaç.
PROGRAMA

09.30h – Posem-nos nom i cara
10.00h – Benvinguda a MUNIXIC!
10.15h – Taula de debat “Viure EL poble, o com fer arrelar els plançons joves”
11.15h – Compartim un entrepà, un cafè i una conversa?
11.45h – Taula de debat “Viure AL poble, o com les ovelles troben corral”
12.45h – Taula de debat “Viure DEL poble, o com de les pedres en fem pans”

14.00h – Dinar per a revolucionar cervells a base de: entrants de preguntes, cassola mixta d’experiències i postres de propostes
15.30h – Un cafè de cloenda amb assortit d’idees per a emportar
16.00h – Cadascú que s’ha inscrit… cap al seu Munixic!

O bé podrem seguir a bon ritme amb l’ANCESA TARDOR a Sunyer, a la tarda i nit, amb taula de debat sobre noves ruralitats i viure a pagès, sopar i concerts!