El proper dimarts 25 de setembre de 2018 a partir de les 9:15h al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu i Aran (CETAP, Edifici les Monges, 3a planta), tindar lloc la 4a edició del Workshop ocupacional a la Seu d’Urgell.c

 Els objectius de l’esdeveniment són els següents:

–          Donar a conèixer les empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i del Principat d’Andorra que precisen contractar personal.

–          Fomentar la contractació de persones demandants d’ocupació de la comarca i el seu arrelament al territori.

–          Fomentar el networking i el coneixement entre empreses d’Andorra, l’Alt Urgell i la Cerdanya.

 L’acte està coorganitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i el Consorci Alt Urgell Cerdanya amb la finalitat de facilitar un espai per a què empreses del territori i persones demandants d’ocupació es coneguin a través d’entrevistes individuals de curta durada.  També comptem amb la col·laboració del Servei d’Immigració del Govern d’Andorra i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

 En aquesta edició, el Workshop presenta novetats en la seva estructura. Es divideix en tres parts amb l’objectiu que esdevingui un jornada més eficient per a les empreses i les persones candidates.

A.      Entrevistes individuals de feina:

·         El torn de matí (a partir de les 10:15h) va dirigit a empreses que busquen perfils que no requereixen titulació superior

·         El torn de tarda (a partir de les 16:30h) va dirigit a empreses que busquen perfils qualificats amb titulació superior

 Si hi ha alguna empresa que busca candidats/des en les dues tipologies de perfils, pot participar en els dos torns.

 En un espai annex les persones disposaran d’espais informatius on rebre assessorament i consultar serveis vinculats al treball al nostre territori. Entre aquests hi serem amb el projecte Odisseu per a donar a conèixer les eines que promou per l’arrelament laboral a la comarca del col·lectiu jove.

 B.      Pausa dinar-networking entre les empreses participants

 C. Taller pràctic sobre competències en la incorporació de talent jove a les empreses que s’adreça tant a empreses com a demandants d’ocupació. Estarà dinamitzat per Iván Lara de Zoom Comunitario, expert en comunicació i inserció laboral.

Inscripció de les empreses interessades en participar a la 4a edició del Workshop a l’enllaç  http:/bit.ly/workshopocupacional2018 com a data límit el dilluns 17 de setembre de 2018 inclòs.

   A partir del 18 de setembre es donaran a conèixer els perfils professionals que cerquen les empreses i s’obrirà la inscripció per a participar-hi les persones demandants d’ocupació. Reserveu-vos la data!