NOVES IDEES PER A LA JORNADA D’OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA DE LA CERDANYA

El pròxim 8 d’octubre se celebrarà al Campus Cerdanya de Puigcerdà, la Jornada d’Ocupació i Emprenedoria (abans Fira del Treball) de la Cerdanya, organitzada pel Consell Comarcal de la Cerdanya, el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya i l’oficina Jove de la Cerdanya, amb el suport del Servei de Treball de l’Alt Pirineu,  el Projecte Odisseu, Catalunya Emprèn, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i la Unió Europea

L’objectiu de la jornada és oferir el marc en el qual aquells joves que busquen feina es puguin visibilitzar i fer una entrevista cara a cara amb aquelles empreses que volen ampliar i/o completar el seu equip de treball; també la jornada vol oferir les eines per aquells joves emprenedors i animar-los a crear, més tard o més d’hora, la seva pròpia empresa.

Enguany, hi haurà novetats en l’organització per fer més eficient la participació; la més significativa serà que, per evitar les cues d’anys anteriors, les entrevistes cara a cara, entre empreses i candidats, es faran segons torns assignats prèviament per l’organització i segons les preferències que els candidats hauran indicat en el formulari d’inscripció. Així mateix, per preparar aquestes entrevistes s’ha programat una prejornada el dijous 4 d’octubre, al Consell Comarcal, amb tallers pràctics de recerca de feina i de recursos pels emprenedors. Una altra novetat és la reserva d’un espai destinat als emprenedors on es durà a terme el taller: “Generació d’idees de negoci”.

Tant pels tallers del dia 4 d’octubre com per participar en la Jornada, ja sigui com cercador de feina, emprenedor o empresa, és imprescindible realitzar la inscripció prèvia en els links que trobareu a la pàgina web: www.cerdanya.cat; i al perfil de Facebook del Consell https://www.facebook.com/consellcomarcaldelacerdanya/

– Tallers Pre-ocupa’t. 4 octubre – https://goo.gl/forms/4qtKmtgtL18babdF3

– Xerrada Recursos per a emprendre. 4 octubre – https://goo.gl/forms/fm4tRr5q2XCyFees1

– Taller Generació idees. 8 octubre – https://goo.gl/forms/zeHcgENIlw4rquz03

– Inscripció Candidats Jornada 8 octubre – https://goo.gl/forms/Sz3ApiMgyh4gUr133

La programació serà la següent:

Dijous 4 d’octubre – Prejornada

Lloc: Consell Comarcal de la Cerdanya. (Plaça del Rec, 5, Puigcerdà)

Prèviament a l’esdeveniment hem preparat:

  1. Matí i tarda: tallers ocupacionals Pre-Ocupa’t amb la col·laboració del Servei de Treball de l’Alt Pirineu. Aquests tallers tenen l’objectiu de facilitar la preparació de les candidatures a aquelles persones que estan cercant feina:
  • La importància de les competències clau en la recerca de feina
  • Marca la diferència amb el teu currículum
  • Claus per a fer una bona entrevista de feina
  1. D’11 h a 13 h la xerrada Recursos per a emprendre: l’autònom, els ajuts, les subvencions i les formes de finançament, on es donaran a conèixer els recursos per emprendre a l’hora de crear la pròpia empresa.

Dilluns 8 d’octubre – Jornada d’Ocupació i Emprenedoria

Lloc: Campus Cerdanya (Av. Ramon Condomines, 14, Puigcerdà)

PROGRAMA

10 h – Acreditacions

10.15 h – Benvinguda i presentació de la jornada

10.30 h – Presentació de les empreses i ofertes de treball

11 h Pausa-cafè. Moment per conèixer-nos i fer contactes.

  1. 30 h -Trobada “cara a cara” entre empreses i candidats. En el moment de les acreditacions, els candidats rebreu una graella amb les entrevistes concertades que se us han assignat segons les preferències indicades a la inscripció, i l’horari de cada trobada.

12.30 h – Taller Generació d’idees de negoci. L’objectiu d’aquest taller és potenciar les habilitats emprenedores dels participants i animar-los a crear la seva pròpia empresa.

14.45 h – Cloenda

Descarrega’t el programa sencer