El proper dilluns 14 de maig, de 10.30 a les 15 hores, a l’Hotel Pessets de Sort, tindrà lloc la jornada de networking professional “Arrela’t al Pallars Sobirà” entre empreses i joves que busquen feina al Pallars Sobirà.

Han fet la inscripció més de 40 joves candidats/es i 21 empreses que ofereixen en conjunt més 35 ofertes de feina, algunes de temporada i altres per tot l’any.

Amb l’objectiu d’afavorir l’ocupació dels i les joves impulsen aquesta acció l’Oficina Jove del Pallars Sobirà amb el suport de la Direcció General de Joventut, el Consorci Leader Pirineu Occidental en el marc del projecte de cooperació Leader Odisseu, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort.

Així es dóna continuïtat a les edicions anteriors de jornades similars impulsades per les oficines joves del Pallars Jussà, l’Alt Urgell i la Cerdanya en una estratègia conjunta de treball en xarxa amb el denominador comú “Arrela’t a l’Alt Pirineu”.

L’Esperança Cases, coordinadora territorial de Joventut a Lleida, l’Anna Panisello, vicepresidenta del Consell Comarcal, un representant de l’Ajuntament de Sort i la Marian Rius, gerent del Consorci Leader Pirineu Occidental inauguraran la jornada.

Es durà a terme una sessió de networking entre joves i empreses amb entrevistes breus de 5 minuts per a facilitar el contacte per una possible contractació de la temporada o de tot l’any. En la sessió prèvia, es prepara a les empreses i candidats/es per aprofitar el millor possible aquestes entrevistes breus i posteriorment s’ofereix un espai informal de contacte i piscolabis a més d’alguns serveis d’assessorament especialitzats amb la col·laboració de l’entitat Reintegra, la secció sindical Avalot (UGT), Oficina del SOC de Tremp, i l’empresa conductora de les jornades de Up Training Club.

El passat dimarts 8 de maig es van realitzar tallers de preparació dels i les joves candidats/es amb l’objectiu d’oferir recursos per revisar i millorar la seva candidatura, especialment de cara a les entrevistes de feina amb les empreses del 14 de maig.

Trobareu tota la informació a: