A la Noguera, joves i empreses van per feina!

El proper dilluns 3 d’abril tindrà lloc la jornada de Networking Jove de la Noguera on es troben empreses de la comarca que volen incorporar talent i contactar amb perfils professionals que puguin interessar-los i joves que cerquen oportunitats laborals al seu territori.

La iniciativa es consolida any rera any i està organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord. Es realitzarà a la sala d’actes d’aquest Consell Comarcal, de les 8.30 h a les 14.30 h.

El seu objectiu és impulsar la inserció del jovent al món laboral, cobrir les ofertes de feina de les empreses i afavorir la interrelació entre joves i empreses. La jornada s’estructura en la realització d’un taller pràctic per a facilitar eines i coneixement en relació amb l’àmbit laboral, l’exposició de les ofertes per part de les empreses al jovent assistent i el desenvolupament d’entrevistes curtes entre empreses i candidats/es.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins del projecte de cooperació Leader Odisseu que desenvolupem conjuntament els grups d’acció local de i la xarxa de professionals de Joventut de Catalunya. La jornada està finançada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.