Instruccions per presentar candidatures

1– Consulteu les ofertes de pràctiques disponibles al web. Les trobareu classificades per àmbits professionals. Les ofertes s’aniran publicant a mesura que les anem rebent, entre finals de gener i mitjans de març. El dia 14 de març de 2022 totes les ofertes estaran publicades.

2  Descarregueu al vostre ordinador l’arxiu PDF de l’oferta a la qual us voleu presentar. Veureu que la primera part del document (“A emplenar per l’empresa i/o institució sol·licitant”) ja està omplerta i correspon a les dades de l’entitat ofertant i de les pràctiques que ofereix. Ompliu la segona part del document amb les vostres dades (pàgines 4 i 5, secció “A emplenar pel candidat”). Recordeu que us podeu presentar a un màxim de 5 ofertes.

Un cop hagueu omplert els formularis de totes les ofertes a les quals us voleu presentar, reviseu que disposeu de tota la informació que cal adjuntar:

  • Els formularis de les ofertes a les quals presenteu la vostra candidatura (màxim 5)
  • L’expedient acadèmic actualitzat (document descarregable des del teu espai personal, on consten les dades dels estudis que estàs cursant i el nombre de crèdits superats). Cal adjuntar el document descarregat complet, no s’acceptaran captures de pantalla parcials
  • La llista de priorització de les ofertes (en cas que us presenteu a més d’una oferta de pràctiques)
  • El currículum vitae (opcional)

El període per enviar les vostres candidatures va del 21 de març al 24 d’abril de 2022.

– A finals de maig de 2022, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos si heu estat seleccionats durant el procés de selecció. En cas que hagueu estat seleccionats, haureu de signar un conveni de cooperació educativa amb l’empresa/institució i la vostra universitat per tal de poder realitzar les pràctiques.