Experiències pràcticums

Aquestes són les opinions d’alguns estudiants que han realitzat les pràctiques Odisseu durant l’estiu 2020 a empreses o entitats del territori Leader rural.

T’interessaria realitzar pràctiques Odisseu? Per a més informació clica aquí.

La meva experiència a l’entitat Projecte Boscos de Muntanya…

Ha sigut molt enriquidora, ja que m’ha permès tenir una experiència total del món professional al qual em vull dedicar en un futur, a més en un entorn molt valuós i inspirador com és el rural.

Pau P.

La meva experiència al Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya…

Ha significat una oportunitat per conèixer profundament la feina que realitza aquesta institució. D’altra banda, aquest temps m’ha permès créixer una mica més professionalment i personalment, ja que he format part d’un equip tècnic que ha compartit amb mi la seva experiència i coneixements.

Edu B.

La meva experiència a NOUGRAPATS empresa d’inserció…

Ha superat totes les meves expectatives. He pogut posar en pràctica els meus coneixements davant situacions reals, fet que n’ha aportat experiència i un primer contacte laboral en relació als meus estudis. He pogut créixer professionalment i personalment gràcies al bon equip que formen Nougrapats. Destacar la dedicació d’en Dani i la Cristina, ja que han estat en tot moment al meu costat fent un gran suport.

Aida S.

La meva experiència a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell…

Ha sigut una gran oportunitat de dur a terme unes pràctiques on he adquirit una varietat d’experiències, des d’aprendre nous llenguatges de programació a com funciona un ajuntament, en el meu lloc d’origen. Per mi ha sigut una experiència inigualable .

Hortènsia A.

La meva experiència a l’Oficina de Turisme de Cerdanya…

Ha sigut molt profitosa, ja que he treballat molt a gust, amb un ambient molt bo i amb professionals dels que he pogut aprendre moltes coses.

A més, he pogut desenvolupar les meves habilitats i coneixements al lloc de treball.

Penso que aquesta experiència pot servir-me per a continuar prosperant en la meva trajectòria professional

Laura G.

La meva experiència a CENFIM…

M’ha aportat nous coneixements dins de l’àmbit del màrqueting, la comunicació i la relació amb els clients. En aquesta ocasió, el teletreball ha sigut la norma, però no ha impedit les reunions i les presentacions per valorar la plataforma i aportar propostes de mi/lora.

Sara B.

La meva experiència a la Fundació Projecte Boscos de Muntanya…

Ha sigut molt enriquidora tant a nivell personal com professional. He tingut l’oportunitat de fer les practiques a Llavorsí (Pallars Sobirà), un poble amb encant. Des del primer moment m’he sentit valorada a l’entitat i m’han fet lloc en el seu grup de treball. N’he après molt i recomanaria Odisseu per tenir l’opció de fer aquesta experiència laboral a territoris rurals. Endavant!.

Cristina C.

La meva experiència a EcoFranch…

Ha sigut molt enriquidora a nivell professional i personalment. He pogut obrir els ulls del que és realment el món laboral, se m’ha obert un món ple de possibilitats i m’ha permès aclarir les idees del que vull ser i fer en un futur. Experiència màgica i inoblidable.

Blanca C.

La meva experiència a MeteoPirineu…

M’ha fet adonar de com m’agrada el què estudio i el Pirineu. Des de sempre he pensat en tornar a casa en un futur, i després de fer aquestes pràctiques, d’explicar a la gent com s’han format les muntanyes que ens envolten i de veure l’interès dels nens per descobrir la natura i la geologia, ho tinc més clar que mai

Jana M.

La meva experiència al Consorci GAL Noguera- Segrià Nord…

Ha estat molt positiva tant en l’àmbit professional ja que m’han ajudat a conèixer el funcionament dels ajuts europeus cap a empreses i autònoms del nostre territori i com en l’àmbit personal ja que tot i fer les pràctiques telemàticament l’ambient de treball era genial i en tot moment m’he sentit recolzat per les meves companyes.

Marcel A.

La meva experiència a la Biblioteca Publica Pere de Montcada…

Ha estat molt positiva. En primer lloc, el més destacable és l’aprenentatge que he realitzat dia a dia, sobretot pel tracte personal amb les meves companyes. En segon lloc, l’experiència que he adquirit en diversos sectors com el comunicatiu, arxivístic i social.
Finalment, només em queda donar les gràcies a l’equip de l’entitat i d’Odisseu per donar-me aquesta oportunitat.

Sandra B.

La meua experiència a l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura…

Ha sigut de 10. He après molt, m’he enfrontat a diferents reptes que m’han permès créixer com a professional. A més, l’equip de l’associació m’ha acollit com si fos de la família.

Gràcies a ells l’experiència ha sigut rodona.

Agnès M.

La meva experiència a l’Associacion 

Discapacitats d’Aran…

Ha sigut molt satisfactòria, no només professionalment, sinó també a escala personal. Poder tenir contacte directe i participar en el dia a dia dels usuaris/es i plantejar activitats, t’ajuda a veure la realitat de l’Educació Social, deixar de costat la teoria i així, ampliar i desenvolupar noves competències professionals.

Claudia L.

La meva experiència a Sabors d’Origen…

Ha estat molt profitosa, ja que m’ha permès introduir i començar agafar experiència al món empresarial, i poder aplicar a la realitat coneixements teòrics adquirits anteriorment a la universitat

Joan P.

La meva experiència a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell…

M’ha permès endinsar-me per primera vegada en un gabinet de premsa i conèixer de primera mà els processos de la comunicació institucional.
Realitzar l’estada de pràctiques a la meva ciutat ha estat molt enriquidor en l’àmbit professional, però sobretot en el personal.

Michelle B.

La meva experiència als Serveis Socials bàsics del CAPAU…

M’ha permès conèixer projectes, serveis i recursos socioeducatius d’arreu de la comarca. I també, aprendre dels coneixements, experiències, mirades i maneres de fer de l’equip de professionals de la xarxa de serveis socials.
Una experiència al territori rural per créixer professionalment!

Núria R.

La meva experiència a l’Ajuntament de Cervià…

Ha sigut positiva, ja que m’ha servit per aprendre quines són les gestions que un ajuntament ha de dur a terme dia a dia i que realment no se n’és conscient

Laia P.