Experiències pràcticums

Aquestes són les opinions d’alguns estudiants que han realitzat les pràctiques Odisseu durant els darrers any en empreses o entitats del Territori Leader rural

T’interessaria realitzar pràctiques Odisseu? Per a més informació clica aquí.

La meva experiència a l’ Ajuntament de Bolvir i el Museu Espai Ceretània

Ha estat molt profitosa ja que he après molt sobre museologia i patrimoni, així com d’arqueologia i història ibèrica, romana i medieval. L’estada de pràctiques ha estat molt agradable, envoltada de grans professionals. A l’Ajuntament he après a fer contractacions menors d’administració pública, la qual cosa aporta un plus a l’experiència i per optar a places públiques en un futur. 

Laura Vernet

La meva experiència a Hub Montsent residència equina…

Ha sigut una gran oportunitat per aprendre, m’ha aportat nous coneixements i també m’ha permès aplicar els coneixements teòrics apressos anteriorment. He pogut conèixer més properament aquest sector i el seu funcionament. Una bona experiència per créixer professionalment. 

Paula Curto

La meva experiència a l’Oficina de Turisme de la Vall de Ribes ha estat genial!

Han estat dos mesos molt intensos en els que he après moltíssim, principalment gràcies a la meva companya Licia que m’ha dedicat tota la seva atenció i experiència per ensenyar-me tot el que sap. 

Júlia Porrà

La meva experiència al Consorci GAL Alt Urgell- Cerdanya…

M’ha servit per conèixer de manera mes profunda el funcionament d’una part de l’administració pública i descobrir moltes de les accions que es realitzen des del CAUC. També m’ha servit per adquirir una bona experiència professional que segur que serà útil en el meu futur.

Marc Montané

La meva experiència a l’entitat Projecte Boscos de Muntanya…

Ha sigut molt enriquidora, ja que m’ha permès tenir una experiència total del món professional al qual em vull dedicar en un futur, a més en un entorn molt valuós i inspirador com és el rural.

Pau P.

La meva experiència al Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya…

Ha significat una oportunitat per conèixer profundament la feina que realitza aquesta institució. D’altra banda, aquest temps m’ha permès créixer una mica més professionalment i personalment, ja que he format part d’un equip tècnic que ha compartit amb mi la seva experiència i coneixements.

Edu B.

La meva experiència a NOUGRAPATS empresa d’inserció…

Ha superat totes les meves expectatives. He pogut posar en pràctica els meus coneixements davant situacions reals, fet que n’ha aportat experiència i un primer contacte laboral en relació als meus estudis. He pogut créixer professionalment i personalment gràcies al bon equip que formen Nougrapats. Destacar la dedicació d’en Dani i la Cristina, ja que han estat en tot moment al meu costat fent un gran suport.

Aida S.

La meva experiència a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell…

Ha sigut una gran oportunitat de dur a terme unes pràctiques on he adquirit una varietat d’experiències, des d’aprendre nous llenguatges de programació a com funciona un ajuntament, en el meu lloc d’origen. Per mi ha sigut una experiència inigualable .

Hortènsia A.

La meva experiència a l’Oficina de Turisme de Cerdanya…

Ha sigut molt profitosa, ja que he treballat molt a gust, amb un ambient molt bo i amb professionals dels que he pogut aprendre moltes coses.

A més, he pogut desenvolupar les meves habilitats i coneixements al lloc de treball.

Penso que aquesta experiència pot servir-me per a continuar prosperant en la meva trajectòria professional

Laura G.

La meva experiència a CENFIM…

M’ha aportat nous coneixements dins de l’àmbit del màrqueting, la comunicació i la relació amb els clients. En aquesta ocasió, el teletreball ha sigut la norma, però no ha impedit les reunions i les presentacions per valorar la plataforma i aportar propostes de mi/lora.

Sara B.

La meva experiència a l’entitat La Plana Ràdio de Santa Bàrbara…

Ha sigut enriquidora perquè he après i gaudit de la ràdio com mai. Repetiria l’experiència per les dues companyes tan excel·lents amb qui he pogut treballar, Tere Giné i Clara Seguí, ambdues m’han donat bons consells en aquest art i llibertat per desenvolupar-me. 

Albert Arias

La meva experiència al Consell Comarcal del Pallars Jussà, i més concretament, a l’Arxiu Comarcal…

Ha estat molt bona en general. L’únic inconvenient que hi ha és el temps de l’estada, és a dir, tot l’aprenentatge dels processos de l’organització que vaig haver d’interioritzar va ser una mica una pérdua de temps en el sentit que més endavant ja no els necessitaré. Potser s’hauria d’ampliar el termini de pràctiques.

Francesc de Moya Font

La meva experiència a l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya

m’ha servit per conèixer el funcionament de l’administració pública i endinsar-me dins el món de la comunicació institucional

Jordi Tomàs

La meva experiència als Serveis Socials Bàsics del CAPAU …

Ha sigut una oportunitat per conèixer els serveis, recursos, projectes que tenim arreu del territori. I a més de poder aplicar la teoria, nodrir-me de les diferents maneres d’intervenir i de les experiències dels professionals

Aida Clotet

La meva experiència a la Fundació Projecte Boscos de Muntanya…

Ha sigut molt enriquidora tant a nivell personal com professional. He tingut l’oportunitat de fer les practiques a Llavorsí (Pallars Sobirà), un poble amb encant. Des del primer moment m’he sentit valorada a l’entitat i m’han fet lloc en el seu grup de treball. N’he après molt i recomanaria Odisseu per tenir l’opció de fer aquesta experiència laboral a territoris rurals. Endavant!.

Cristina C.

La meva experiència a EcoFranch…

Ha sigut molt enriquidora a nivell professional i personalment. He pogut obrir els ulls del que és realment el món laboral, se m’ha obert un món ple de possibilitats i m’ha permès aclarir les idees del que vull ser i fer en un futur. Experiència màgica i inoblidable.

Blanca C.

La meva experiència a MeteoPirineu…

M’ha fet adonar de com m’agrada el què estudio i el Pirineu. Des de sempre he pensat en tornar a casa en un futur, i després de fer aquestes pràctiques, d’explicar a la gent com s’han format les muntanyes que ens envolten i de veure l’interès dels nens per descobrir la natura i la geologia, ho tinc més clar que mai

Jana M.

La meva experiència al Consorci GAL Noguera- Segrià Nord…

Ha estat molt positiva tant en l’àmbit professional ja que m’han ajudat a conèixer el funcionament dels ajuts europeus cap a empreses i autònoms del nostre territori i com en l’àmbit personal ja que tot i fer les pràctiques telemàticament l’ambient de treball era genial i en tot moment m’he sentit recolzat per les meves companyes.

Marcel A.

La meva experiència a la Biblioteca Publica Pere de Montcada…

Ha estat molt positiva. En primer lloc, el més destacable és l’aprenentatge que he realitzat dia a dia, sobretot pel tracte personal amb les meves companyes. En segon lloc, l’experiència que he adquirit en diversos sectors com el comunicatiu, arxivístic i social.
Finalment, només em queda donar les gràcies a l’equip de l’entitat i d’Odisseu per donar-me aquesta oportunitat.

Sandra B.

La meva experiència a l’empresa padullés arquitectes…

Ha sigut una experiència en la que recomanaria moltíssim, m’ha ajudat a interpretar de una forma diferent els meus estudis i transmetre’ls en el mon laboral,  m’han enriquit dels coneixements i els diferents mètodes que es poden aplicar entre moltes altres coses.

Zakaria Amrou

La meva experiència a l’empresa OLA-Architects…

Ha estat gratificant, on he pogut posar a prova les meves capacitats i ampliar i millorar les meves habilitats i coneixements

Daniel Moga

La meva experiència a Perinet…

Ha estat molt enriquidora i satisfactòria, molt diferent a qualsevol feina que hagués fet fins al moment. L’entorn rural i la cultura vitivinícola han estat tot un descobriment, i el que més destacaria és el gran equip de treball que m’he trobat. Estic molt contenta!

Agnès Barbesa

La meva experiència a la fundació MAP ha estat molt positiva.

M’ha permès guanyar experiència en el meu camp professional, la comunicació digital, formant part d’una entitat amb un gran impacte social i econòmic a la comarca (el Ripollès), la qual es troba amb el repte de retenir el talent juvenil i reequilibrar l’envelliment de la seva població.

Nil Costa

La meua experiència a l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura…

Ha sigut de 10. He après molt, m’he enfrontat a diferents reptes que m’han permès créixer com a professional. A més, l’equip de l’associació m’ha acollit com si fos de la família.

Gràcies a ells l’experiència ha sigut rodona.

Agnès M.

La meva experiència a l’Associacion 

Discapacitats d’Aran…

Ha sigut molt satisfactòria, no només professionalment, sinó també a escala personal. Poder tenir contacte directe i participar en el dia a dia dels usuaris/es i plantejar activitats, t’ajuda a veure la realitat de l’Educació Social, deixar de costat la teoria i així, ampliar i desenvolupar noves competències professionals.

Claudia L.

La meva experiència a Sabors d’Origen…

Ha estat molt profitosa, ja que m’ha permès introduir i començar agafar experiència al món empresarial, i poder aplicar a la realitat coneixements teòrics adquirits anteriorment a la universitat

Joan P.

La meva experiència a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell…

M’ha permès endinsar-me per primera vegada en un gabinet de premsa i conèixer de primera mà els processos de la comunicació institucional.
Realitzar l’estada de pràctiques a la meva ciutat ha estat molt enriquidor en l’àmbit professional, però sobretot en el personal.

Michelle B.

La meva experiència als Serveis Socials bàsics del CAPAU…

M’ha permès conèixer projectes, serveis i recursos socioeducatius d’arreu de la comarca. I també, aprendre dels coneixements, experiències, mirades i maneres de fer de l’equip de professionals de la xarxa de serveis socials.
Una experiència al territori rural per créixer professionalment!

Núria R.

La meva experiència a l’Ajuntament de Cervià…

Ha sigut positiva, ja que m’ha servit per aprendre quines són les gestions que un ajuntament ha de dur a terme dia a dia i que realment no se n’és conscient

Laia P.