El proper 9 d’octubre tindrà lloc la jornada comarcal del Pallars Jussà on podràs aprendre a explicar bé el teu projecte i crear xarxa amb emprenedors i emprenedors com tu. La jornada serà dinamitzada per Mariona Lòpez de Waitala i s’organitzarà de la següent manera:

Programa de la jornada:

    • 10h – Presentació de les jornades i participants
    • 10.25h – Formació “Com explicar la proposta de valor del teu projecte
    • 11.20h – Descans 10 minuts
    • 11.30h – Taller pràctic com fer el teu video-peech
    • 13h – Gravació en directa del teu vídeo-peech i fi de les jornades

Per a més informació i/o inscriure’s a la jornada, accedeix a: arrelat.fempirineu.cat. Les places són limitades així que no us ho penseu més!

Aquest networking s’emmarca en el procés del “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” on per primera vegada a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran engeguen una convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori. Es preveu repartir 48.000€ o més en 6 projectes que s’escolliran, per part d’un jurat independent, en funció de les bases previstes. Per aconseguir aquesta xifra, les administracions complementaran amb un fons públic de 24.000 € les aportacions que prèviament haurà fet la ciutadania a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Per fer realitat aquest projecte s’obre un procés de 3 fases: les jornades comarcals, una jornada virtual de tot l’Alt Pirineu i Aran i per últim la campanya de micromecenatge. El següent pas d’aquest procés “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” seran les jornades virtuals de l’Alt Pirineu i Aran que seran el proper 17 d’octubre. Esteu atents a les xarxes per a més informació o accediu a la web d’Arrela’t.