El 2 d’octubre tindrà lloc la jornada comarcal de la Val d’Aran on podràs aprendre a explicar bé el teu projecte i crear xarxa amb emprenedors i emprenedors com tu. La jornada s’organitzarà de la següent manera:

Programa es jornades:

  • 17 ores: presentacion des jornades e des participants
  • 17.25 ores: Formacion “Coma explicar era propòsta de valor deth tòn projècte”. Per Marguerite Chaignot
  • 18.20 ores: descans 10 menutes
  • 18.30 ores: Talhèr practic “coma hèr eth videò pitch”. Per Marguerite Chaignot
  • 19.30 ores: Gravacion en dirècte deth tòn videò pitch
  • 20 ores: Barrament des jornades

Per a més informació i/o inscriure’s a la jornada, accedeix a: arrelat.fempirineu.cat. Les places són limitades així que no us ho penseu més!

Aquest networking s’emmarca en el procés del “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” on per primera vegada a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran engeguen una convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori. Es preveu repartir 48.000€ o més en 6 projectes que s’escolliran, per part d’un jurat independent, en funció de les bases previstes. Per aconseguir aquesta xifra, les administracions complementaran amb un fons públic de 24.000 € les aportacions que prèviament haurà fet la ciutadania a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Per fer realitat aquest projecte s’obre un procés de 3 fases: les jornades comarcals, una jornada virtual de tot l’Alt Pirineu i Aran i per últim la campanya de micromecenatge. El següent pas d’aquest procés “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” seran les jornades virtuals de l’Alt Pirineu i Aran que seran el proper 17 d’octubre. Esteu atents a les xarxes per a més informació o accediu a la web d’Arrela’t.