El proper dimarts 30 d’octubre l’Escola d’emprenedors Berguedà – Moianès – Lluçanès organitza la Jornada Hackaton, aquesta consta d’un TEST DISCOVERY INSIGHTS a càrrec de Santi González de l’empresa Entrenadores de Talento

Insights Discovery és una eina psicomètrica basada en les teories del psicòleg suís Carl Jung i que s’ha desenvolupat perquè les persones puguin comprendre a si mateixes i als altres. D’aquesta manera, s’obtenen relacions interpersonals eficaços alhora que autèntiques. La metodologia d’Insights Discovery utilitza un model senzill i fàcil de recordar de quatre colors perquè les persones puguin comprendre el seu propi estil, els seus punts forts i el valor que aporten a l’equip. A aquests elements els anomenem energies cromàtiques, i la barreja singular de les energies Vermell Foc, Groc Sol, Verd Terra i Blau Mar és el que defineix com i per què les persones es comporten de la manera en què ho fan. Cada participant realitzarà un test online (entrant a un link que li serà enviat per correu) i en la jornada s’analitzaranels resultats, per això és important apuntar-se a: serracs@adbergueda.cat (Termini màxim dimarts 23 a les 15:00h) indicant:

  • Escola pertinent (Berguedà, Moianès o Lluçanès)
  • Nom i cognoms
  • Email i telèfon
  • Si algú no pot assistir a la totalitat de l’acte que ho comuniqui també al email

Després del dinar hi haurà una dinàmica de treball per competències. EXPERIÈNCIA BOOOMBA ambl’empresa Cocolisto. Dinàmica de grup, lúdica i ideal per veure el Treball sota estrès, lideratge, coordinació i repartiment de tasques en grups petits/mitjans. Treball per competències i gestió d’equips. Tots els integrants hauran de col·laborar per desactivar la Bomba.

El programa és:

8:45h: Benvinguda i presentació de la jornada

9:00h: Explicació i interpretació TEST DISCOVERY INSIGHTS a càrrec de Santi Gonzálezde l’empresa Entrenadores de Talento.

11:00h: Coffee Break – Esmorzar14:00h: Dinar Networking

15:00h: Dinàmica de treball per competències. EXPERIÈNCIA BOOOMBA ambl’empresa Cocolisto.

17:00h: Fi de la jornada i Cloenda