Divendres 12 de juliol a la Biblioteca Carles Morató de Solsona

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i l’Oficina Jove del Solsonès organitzen una jornada de networking adreçada a joves, persones emprenedores, empreses i autònoms de la comarca per a fer contactes i relacions professionals.

La convocatòria vol facilitar un punt de trobada on els i les joves puguin explicar la seva experiència laboral i establir vincles professionals, interessos comuns i fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negoci que hi ha a les comarques de la Catalunya Central i especialment del Solsonès.

El programa s’estructura en dues parts. Una primera, formativa, que motivi i doni eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. Aquesta ponència “Com gestionar el talent jove, motivacions i reptes” anirà a càrrec del coach Jordi Urgell i López.

A la segona part, es durà a terme una dinàmica per a intercanviar projectes empresarials, conèixer la pràctica del treball col·laboratiu-coworking i fomentar possibles col·laboracions.

A la jornada també s’explicaran les eines que el projecte Odisseu posa a l’abast de joves que volen retornar o arrelar-se al territori: Retorna i Ajuts al Pràcticum.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia:

Per a joves: solsones@oficinajove.cat o tel. 973480275

Per a empreses: gerencia@lcc.cat o tel. 973482003

Per a les comarques rurals és molt important retenir o fomentar el retorn del talent jove i generar complicitats i xarxes professionals entre aquest talent i les empreses i les persones emprenedores presents al territori que ajudin a fixar-ne la població.

Díptic de la jornada: solsworking_díptic