El proper 28 de setembre i fins el 26 d’octubre arriben les jornades Femcoop d’Urgell, unes jornades d’emprenedoria col·lectiva i enxarxament per a joves de l’Urgell. Les sessions formatives es realitzaran els dimarts, de 18h a 21h a l’oficina jove de Tàrrega. Les sessions seran de 3 hores amb una pausa de 15 minuts.

Les jornades Fem Coop Urgell estan pensades per a donar les eines necessàries per a emprendre de forma cooperativa un projecte de l’Economia Social i Solidària. Per això, en les 4 sessions es treballen diferents aspectes lligats a l’emprenedoria, el model cooperatiu i les seves oportunitats de finançament.

El temari de les sessions serà el següent:

  1. Detecció de necessitats i transformació en oportunitats
  2. Solucions a les necessitats trobades & Model Cooperatiu
  3. Definició de la idea de negoci amb valors de l’Economia Social i Cooperativa
  4. La viabilitat econòmica del projecte i el finançament cooperatiu

Les sessions estan pensades per a introduir tant conceptes teòrics com eines pràctiques, treballant de forma molt dinàmica per tal de proporcionar un enxarxament entre els joves participants. Comptarem amb experiències cooperatives del territori per aprendre del model cooperatiu i dels avantatges d’aquest. Els projectes podran comptar amb l’assessorament de Ponent Coopera per a continuar i formalitzar les iniciatives.

Aquí hi ha la informació i els links per a inscriure’s. Teniu temps fins el 24 de setembre: https://urgell.cat/ca/p/femcoop-urgell-83