El 21 de setembre tindrà lloc una altra edició del Networking Arrel’at, en aquesta ocasió tindrà un format de hackató on es buscaran solucions al futur professional de la comarca.
Durant tot un matí, a través de diferents dinàmiques, generarem idees que permetin facilitar la creació d’oportunitats laborals a la comarca.
Tens ganes de desenvolupar el teu futur professional a l’Alt Urgell? Inscriu-te ja a través del formulari i vine el dia 21 de setembre a trobar solucions.
La #hackatóAU19 reunirà a persones de diferents perfils de la comarca per a generar idees que ens inspirin a tots i totes (administracions, empreses, entitats i particulars) a aplicar solucions per al desenvolupament d’oportunitats professionals a l’Alt Urgell.
Es tracta d’una hackató intensa, de 6 hores de durada, on desenvoluparem solucions per a millorar el futur professional a la comarca. L’esdeveniment serà el 21 de setembre de 8.45 a 15.00h a l’Alberg La Valira (Joaquím Viola, 57 – La Seu d’Urgell). La inscripció es gratuïta però les places són limitades.
Començarem amb la presentació d’una sèrie d’experiències de joves que viuen i desenvolupen la seva professió a la comarca. Tot seguit, treballant en equip, utilitzarem diferents dinàmiques de Design Thinking, una eina que aplicant el pensament creatiu i de disseny i enfocant-nos en les persones, ens permetrà generar diferents idees per al desenvolupament d’oportunitats professionals a la comarca. Finalment, presentarem les diferents propostes a la resta de participants. A més, a la meitat de la sessió farem una pausa per descansar i poder fer una mica de networking entre tots i totes les assistents. Finalment, acabarem la jornada amb un vermut de cloenda.

#HackatoAU19
21 setembre 2019
De 8:45h a 15h
Alberg La Valira (Joaquím Viola, 57 – La Seu d’Urgell)
Gratuït amb inscripció prèvia