Networking ODISSEU 2024 – Fòrum Jove

6 de març de 2024 a l’Auditori d’Amposta

De 10:30h a 13:30h

Un any més, la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través dels seus grups Leader i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre organitzen el Networking Odisseu i en aquesta ocasió, en el marc del Fòrum Jove’24 que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de març.

Els objectius dels Networkings Odisseu són proporcionar un espai de relacions i coneixences entre el teixit empresarial i iniciatives, les professionals i les joves per tal d’afavorir el seu arrelament i retorn a les comarques rurals. Alhora fer visibles possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació i projectes compartits del nostre territori.

Per a contribuir a l’arrelament de la població jove als territoris rurals és important que es creï una xarxa de contactes professionals i una interacció entre el teixit empresarial de les comarques rurals, emprenedors/es i els i les joves amb formació qualificada que visquin o vulguin viure a les nostres comarques.

En aquesta ocasió, explorarem les possibilitats de la innovació i la creació a les Terres de l’Ebre posant el focus en els projectes i equipaments més disruptius del nostre territori. A més de donar-los a conèixer a les persones joves, l’objectiu és establir punts de comunicació per saber les necessitats, possibilitats i desitjos d’ambdues parts. Una presentació i una dinàmica faran que es coneguin, s’interpel·lin i estableixin llaços d’ajuda mútua per la innovació i el talent jove al territori.

Animeu-vos a participar-hi!

Més informació: https://serveis.ateneucoopte.org/program/networking-odisseu-2 i https://forumjoveterresdelebre.cat/