La comunicació i les noves professions; una oportunitat per al territori

Divendres 18 de novembre, de 9.30 h a 13.30 h

Al Museu de Tortosa – Rambla Felip Pedrell, 3

Des de la Coordinació territorial de Joventut a Terres de l’Ebre, juntament amb els grups Leader i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre organitzen el Networking Odisseu.

Serà un espai de relacions i coneixences entre el teixit empresarial, les professionals de la comunicació i els i les joves per tal d’afavorir el seu l’arrelament laboral i retorn a les comarques rurals. Alhora fa visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació i projectes compartits del territori ebrenc.

En aquesta ocasió, i com continuació del networking de l’any passat, s’aprofundeix en l’àmbit de la comunicació, les noves professions i com aquestes poden ajudar a la millora i progrés del teixit empresarial i cooperatiu d’aquestes terres. Vegeu-ne el programa amb xerrades, taules rodones i dinàmiques per afavorir aquesta coneixença i treballar conjuntament amb reptes, solucions i recerca de feina. 

Esperem comptar amb la vostra assistència per tal de conèixer i afavorir la implantació d’aquestes noves professions al territori. 

Inscripció i més informació a: https://cutt.ly/oB17r8L