Networking Odisseu PRESENCIAL

Data: 16 de octubre de 2021
Horari: de 9:30 a 13:00
Lloc: VIVER D’EMPRESES o telemàtic!

Descripció:

Els grups Leader conjuntament amb la Direcció General de Joventut, la xarxa de professionals de les Oficines Joves i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre organitzem una activitat de networking entre iniciatives i empreses locals i joves per tal d’afavorir el seu arrelament laboral i retorn a les comarques rurals. Un espai de relacions i coneixences per oportunitats d’ocupació i projectes compartits que hi ha al territori.

En aquesta ocasió, hem volgut enfocar aquesta sessió de l’Odisseu al món de la comunicació. Quants cops has volgut fer o refer la web i no has sabut com? Quantes vegades t’agradaria tenir al dia i crear bon contingut per a xarxes socials però no tens temps?

Amb aquesta jornada volem que hi pogueu posar sol·lució. Per això, ens trobarem tant persones que teniu o treballeu a PIMES, a cooperatives, fundacions o associacions amb joves professionals del món de la comunicaicó i el màrketing del territori. Per construïr oportunitats bilaterals. No us ho penseu i veniu a conèixer i trobar opcions de futur.

Inscripcions: https://serveis.ateneucoopte.org/program/networking-odisseu