El matí de divendres 25 de maig a Amposta

L’Oficina Jove del Montsià, el Consell Comarcal del Montsià i l’Ajuntament d’Amposta organitzen una jornada per a teixir oportunitats laborals i col·laboracions professionals entre joves amb estudis superiors i empreses de les Terres de l’Ebre.

→ T’interessa si ets jove i  busques feina després d’estudiar

Ets jove amb estudis universitaris de les Terres de l’Ebre o d’un altre territori i t’interessa trobar feina en aquesta comarca?

Durant la jornada trobaràs diferents activitats per a millorar les teves oportunitats d’ocupació en aquest territori: una xerrada sobre el talent jove, un networking amb empreses interessades en conèixer joves formats/ades i visites a altres experiències del territori que poden ser espais i exemples de possibles fonts d’ocupació.

 → T’interessa si busques talent per a la teva empresa

Ets una empresa de les Terres de l’Ebre en la captació de talent jove i en contactar amb joves formats disposats a retornar o instal·lar-se a la comarca?

La jornada posarà a la teva disposició activitats que et facilitaran la captació d’aquest talent: una xerrada sobre gestió de talent jove i un networking amb joves amb estudis superiors i molt interès en treballar al territori.

 

Programa:

9.30 h Benvinguda

10.00 h Ponència: “L’actitud com a rendiment i productivitat, els 4 nivells de l’actitud” a càrrec de David Gàmez, coach, PNL, comunicador, formador, assessor i consultor.

11.00 h Pausa Cafè

11.30 h Dinàmica: “Connecting the dots … el potencial humà com a motor econòmic i social”.

13.00 h Cloenda

 

Lloc: Sala d’actes del Casal d’Amposta – Oficina Jove del Montsià (Carretera Simpàtica, 6 d’Amposta)

Horari: 9.30 – 13.15 h.

 

La jornada és gratuïta però cal inscripció. Data límit per a inscriure’s: dimecres 23 de maig de 2018 

Inscripció per a joves: https://goo.gl/forms/3VaRkJiXtAOTCtu32

Inscripció per a empreses: https://goo.gl/forms/HnYvAO1W0LkQYUH33

 

Aquesta jornada compta amb la col·laboració de les oficines joves del Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Terra Alta i de dos grups Leader, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià i el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socieeconòmiques (Ribera d’Ebre i Terra Alta) en el marc del projecte Odisseu (Territori Talent).