Ajuts al Pràcticum Odisseu

El Pràcticum Odisseu és un programa que pretén incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses situades en municipis rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial al món rural i, al mateix temps, fomentar el retorn i l’establiment de joves qualificats a les zones rurals. Amb aquest objectiu, s’ofereix un ajut econòmic a les empreses i institucions que acullen estudiants dins del programa.

Els ajuts estan impulsats per la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca, amb el suport de les entitats promotores del projecte.

 

  • Entitats beneficiàries: empreses i institucions que ofereixin un lloc de pràctiques remunerades a estudiants universitaris durant els mesos d’estiu.
  • Durada de les pràctiques: mínim 300 hores, a realitzar fins al 15 de setembre (excepte estudiants de la URV i la UVIC: 31 d’agost)
  • Lloc de pràctiques: el centre on es desenvolupin les pràctiques ha d’estar situat en un municipi rural de Catalunya.
  • Remuneració: mínim 6€/h (bruts), dels quals 3€/h seran subvencionats per les primeres 300 hores.
  • Costos addicionals: l’entitat beneficiària s’ha de fer càrrec dels imports de la Seguretat Social. El cost de tramitació del conveni de pràctiques és gratuït.
  • Enviament d’ofertes: des del 25 de gener fins al 17 de març de 2021, enviant-nos el formulari omplert i signat per correu electrònic a practicum@josev74.sg-host.com.

Per a més informació, consulta:

 

Mitjans de comunicació

 

Podeu contactar-nos a l’adreça practicum@josev74.sg-host.com.

Si vols rebre tota la informació sobre el programa, inscriu-te al nostre butlletí electrònic per a empreses!