Joves universitaris d’arquitectura fan el Pràcticum al Solsonès

El passat 8 d’agost, el diari Regió 7 recollia l’experiència d’una empresa d’arquitectura de Solsona, Feu i Godoy Arquitectes SLP, que participa al Pràcticum Odisseu acollint en pràctiques un parell de joves originaris de la comarca que cursen aquests estudis universitaris.

Són dos dels 45 joves que han estat seleccionats per fer pràctiques remunerades en empreses ubicades a les comarques rurals Leader de Catalunya. La remuneració de les pràctiques està cofinançada per meitats entre cada empresa i l’ajut de la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya que tramita l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca, amb la col·laboració de les entitats impulsores del programa ODISSEU i les universitats de Catalunya.

Es tracta d’un exemple que encoratja el compliment dels objectius dels ajuts al Pràcticum Odisseu: incentivar  l’estada de pràctiques de joves universitaris en empreses situades en territoris rurals, per tal de millorar la competitivitat empresarial i, alhora, promoure el retorn i l’arrelament de joves als territoris rurals.

Podeu llegir la notícia que ha publicat el Regió 7 a:

https://www.regio7.cat/solsones/2018/08/09/joves-del-solsones-practiques-darquitectura/491642.html