L’Oficina Jove de les Garrigues, juntament amb l’Ajuntament de les Borges i el Consell Comarcal de les Garrigues, i amb el suport d’altres entitats, entre elles, l’Associació Leader de Ponent i el projecte Odisseu Jove, han posat en marxa una nova edició de les jornades ‘Enxarxa’t’ els propers, 18 i 19 de juny, a la capital garriguenca, Les Borges Blanques.

Les jornades, dirigides als empresaris de les Garrigues menors de 40 anys, tenen com a objectiu “reconèixer la feina i la importància del col·lectiu d’empresaris i empresàries joves al territori“. Per fer-ho, els organitzadors han proposat diferents accions: una càpsula formativa sobre màrqueting digital, una sessió matinal de networking entre empreses i, per últim, la primera Fira-Mercat de joves empresaris i empresàries de les Garrigues.

Els interessats que vulguin obtenir més informació de les jornades es poden posar en contacte al telèfon 973 143 447. Si voleu consultar el cartell complet de les jornades, cliqueu a l’enllaç.

Més info: https://www.leaderponent.cat/tornen-les-jornades-enxarxat-dirigides-als-empresaris-de-les-garrigues-menors-de-40-anys/