El proper dimecres 21 de setembre a les 17.30h hi haurà una xerrada sobre Viure a Rural al Palau Cowork de la Seu d’Urgell. Aquesta acció s’emmarca en la iniciativa organitzada pel projecte Cowocat Rural de Coworkfest. Aquest és el primer festival de coworkings rurals de Catalunya. Durant una setmana sencera es podrà gaudir de més de 50 activitats repartides per tot el territori català.

A les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya es realitzaran vuit activitats: la gran majoria al Palau Cowork i una al Cerdanya Coworking sobre restauració de mobles amb pintura decorativa. Les activitats al Palau Cowork hi haurà activitats tan variades com unes portes obertes, una xerrada sobre el clima extrem i els boscos del Pirineu, breakes de ioga i la xerrada de Viure a Rural.

La xerrada de Viure a Rural anirà destinada a explicar aquesta iniciativa (emmarcada dins d’Odisseu) que buscar donar solucions a aquelles persones que provenen d’entorn urbà i volen fer un canvi de vida i anar a viure al món rural. S’explicarà d’on neix aquesta iniciativa i quines accions s’estan duent a terme.